СЛОБОДНИОТ СТИХ КАКО ХИПЕРОБЈЕКТ: (Спасовска, Сузана В. Слободата на стихот, Студија за македонскиот слободен стих, Скопје, 2021, 272 стр.) (Journal of Contemporary Philology, 2022)
Спасовска, Сузана В. Слободата на стихот, Студија за македонскиот слободен стих, Скопје, 2021, 272 стр.
Keywords: Осврт