ЗНАЧАЕН ПРИЛОГЗА СЛОВЕНСКАТА ФРАЗЕОЛОГИЈА: (Rječnik hrvatskih animalističkih frazema, Ivana Vidović Bolt, Branka Barčot, Željka Fink Arsovski, Barbara Kovačević, Neda Pintarić, Ana Vasung, Zagreb, 2017) (Journal of Contemporary Philology, 2018)
Осврт кон Rječnik hrvatskih animalističkih frazema, Ivana Vidović Bolt, Branka Barčot, Željka Fink Arsovski, Barbara Kovačević, Neda Pintarić, Ana Vasung, Zagreb, 2017
Keywords: речник; анимални фраземи; хрватски јазик