STRUKTURALNOPOMENSKA VPRAŠANJA NOVEJŠE SLOVENSKE LEKSIKE: MED ZLOŽENKO IN BESEDNO ZVEZO (Filološke studije, 2019)
Prispevek skuša utemeljiti, zakaj se iste sestavine v novejših leksemih enkrat izrazijo kot besedne zveze in drugič kot zloženke. Utemeljitev mora temeljiti na strukturnopomenski in skladenjski razlagi. Izsledki so uporabni za slovarske razlage tovrstne novejše leksike.