VEZNIKI: POSKUS OPREDELITVE NJIHOVE VLOGE V SLOVENSKIH ZLOŽENIH POVEDIH (Philological Studies, 2019)
Članek skuša predstaviti vezniške pomene prek njihovih vlog v različnih vsebinskih razmerjih. Pokaže na različno soodvisnost veznikov in povedkov v priredjih in podredjih, opozorjeno je tako na razmerja med istovrstnimi vezniki kot na razmerja med vezniki znotraj istega vsebinskega razmerja.