Пристапот и задоволството од здравствените услуги низ практиката на Организацијата на потрошувачи на Македонија - Тасева, Татјана (Ревија за социјална политика/Journal of Social Policy, 2020)
Согласно Вашата практика, во кои домени од здравствената заштита се најчести поплаките на граѓаните во однос на здравствените услуги?